با توجه به فراگیر شدن راهاندازی فست فود و فینگر فود
مکان راه اندازی فست فود
در منطقهای که قرار است فست فود راهاندازی شود باید مشخص گردد که مشتریان آن منطقه تا چه حد امکان خرید دارند و قیمت در نظر گرفته شده برای محصولات چقدر برای مشتریان آن محدوده معقول و مناسب است. بهتر است در مورد مکانهای پرتردد و بالقوه هم تحقیق شود و اگر قرار است راهاندازی فست فود در حاشیه شهر انجام شود، بهتر است چه جاذبههایی وجود داشته باشد که مشتریان جذب شوند و تمایل به خرید داشته باشند.
راه اندازی فست فود را از کوچک به بزرگ شروع کنید
هر انسانی دارای آرزوهای بزرگ است و در تلاش برای تحقق این آرزوهاست، اما نباید فراموش کرد که برای تحقق آرزوهای بزرگ باید از مراحل ابتدایی و به صورت کوچک شروع کرد. ممکن است همه در ابتدای راهاندازی فست فود به یک پیشخوان بزرگ و همین طور داشتن یک رستوران زنجیرهای فکر کنند، اما شروع کردن کار از مراحل ابتدایی و کوچک بهتر است و مزیتهایی دارد؛ در ابتدا با همهی مشکلات و کم و کاستیها در این زمینه آشنا شد و هنگام شروع کار با وسعت بیشتر، آنها را تکرار نکرد. مورد بعدی اینکه این امکان وجود دارد که با انتظارات و خواستههای مشتریان آشنا و برای توسعه کسب و کار آنها را در نظر گرفت.
نوشتن طرح کسب و کار قبل از راه اندازی فست فود
برای شروع یک کسب و کار جدید بهتر است بیزنس مدل و بیزینس پلن هم در نظر گرفته شود. این مدلها باعث بهبود روند کار و بهینه سازی آن میشوند. در واقع با داشتن این مدلها فکر کردن به ادامهی روند کار و تمامی مسائل و مشکلاتی که ممکن است در ادامه ایجاد شود، راحتتر است. مزیت این کار این است که اگر قصد جذب شریک و یا سرمایه گذار وجود داشته باشد با این مدلها میتوان به راحتی برنامهی آینده را پیش رو داشت و شریک و سرمایهگذار را متقاعد کرد.
جست و جوی سرمایه برای شروع کار
همهی کارها از ابتدا به سرمایه آنچنانی و یا وجود سرمایه گذار نیاز ندارند؛ مخصوصا وقتی کسب و کار کوچک باشد. در این حالت میتوان کار را با یک وام کوچک شروع کرد. اگر در همان ابتدا هم به سرمایه نیاز بود میتوان از طرح کسب و کار برای درخواست وام و برنامههای سرمایه گذاری استفاده کرد. سرمایه گذاران و وام دهندگان حق دارند همه چیز را در مورد ایدهی تجاری که قرار است بر روی آن سرمایگذاری کنند، بدانند. بهتر است تجهیزات ضروری خریداری شود و از خرید اضافی پرهیز گردد. تجهیزات آشپزخانه اولین چیزی است که باید در نظر گرفته شود.
حواستان به قوانین و استانداردها باشد
علاوه بر راهاندازی فست فود برای راهاندازی هر کسب و کار دیگری نیز باید اصول و قوانین آن کسب و کار در نظر گرفته شود که میتوان ثبت مجموعه و شرکت، دریافت مجوزات قانونی، قوانین مربوط به کارکنان تا قوانین بهداشت غذایی، و قوانین جدید مثل استعمال دخانیات و. را نام برد. درک و رعایت قوانین و مقررات و اامات قانونی، بر موفقیت یک فست فود و رستوران تاثیر زیادی دارد.
منبع:
https://news.akhbarrasmi.com/
درباره این سایت