ایده‌ تهیه فینگر فود برای

تولد خلاقانه است. فینگر فود لقمه‌های کوچکی هستند که تقریبا با هر نوع غذایی در سایز کوچک تهیه می‌شوند. این غذاها معمولا به عنوان پیش غذا یا میان وعده در مراسم و جشن‌های مختلف مانند جشن تولد جایگاه خاصی دارند.

ینگر فود‌ها یا غذا‌های انگشتی بسیار متنوع هستند. انواع فینگر فود را می‌توان با کمی خلاقیت و سلیقه و با استفاده از غذا‌هایی مانند سالاد الویه، فلافل، کشک و بادمجان و کباب تابه‌ای یا میوه‌ها و شیرینی‌ها درست کرد و به عنوان پیش غذا یا میان وعده روی میز اردور قرار داد. فینگر فود برای تولد نیز جایگاه خاصی دارد و شما می‌توانید با درست کردن این غذا‌های انگشتی زیبا میهمانان خود را سر ذوق آورید.

جهت

سفارش فینگر فود به صورت اینترنتی کلیک کنید.


۱. رول ژامبون با نان تورتیلا (نان لواش)

رول ژامبون با نان تورتیلا، نوعی فینگر فود برای تولد است که به راحتی درست می‌شود. این رول‌های کوچک را همه افراد از بزرگسال تا خردسال دوست دارند و از خوردن آن لذت می‌برند.

 

مواد لازم

نان تورتیلا (نان لواش)

2 عدد

کاهو

10 برگ

پنیر خامه ای

200 گرم

ژامبون گوشت یا مرغ

10 ورق


دستور تهیه:

  1. نان تورتیلا را روی سطح کار پهن کنید.

  2. روی سطح نان و کناره‌های آن را با پنیر خامه‌ای بپوشانید.

  3. یک لایه ژامبون و سپس یک لایه برگ کاهو روی آن قرار دهید.

  4. دو لبه نان را نیم سانتی‌متر به داخل تا کنید. 

  5. نان رول شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس با چاقو به اندازه‌های مساوی برش بزنید.

  6. برای اینکه رول‌ها باز نشوند، آن‌ها را با چوب شور یا خلال دندان فیکس کنید. 

  7. رول ژامبون با نان تورتیلا را در ظرف سرو بچینید.

  8. ۲. مافین هات داگ

    مافین هات داگ، نوعی فینگر فود برای تولد است که خیلی سریع و راحت درست می‌شود و به عنوان یک اردور مجلسی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

     

    مواد لازم

    کره ذوب شده

    1/2 فنجان

    شکر

    1/2 فنجان

    تخم مرغ

    2 عدد

    جوش شیرین

    1/2 قاشق چایخوری

    آرد ذرت

    1 فنجان

    آرد چند منظوره

    1 فنجان

    نمک

    1/2 قاشق چایخوری

    باترمیلک

    1 فنجان

    هات داگ 

    8 عدد


    دستور تهیه:

  9. حرارت فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

  10. شکر و کره ذوب شده را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و هم بزنید، سپس باترمیلک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

  11. آرد، نمک، آرد ذرت و جوش شیرین را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در دو نوبت به مخلوط مواد‌تر اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.

  12. هات داگ‌ها را به قطعات ۳-۲ سانتی‌متری برش بزنید.

  13. قالب مافین را با کمی روغن چرب کرده و در هر قالب ۱ قاشق غذاخوری از خمیر حاصل بریزید.

  14. یک تکه هات داگ روی خمیر قرار دهید و قالب را به مدت ۱۰-۸ دقیقه در فر قرار دهید تا مافین پخته و طلایی شود.

  15. مافین را از فر خارج کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه در قالب بماند تا خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید. 

نکته: در صورت عدم دسترسی به باترمیلک می‌توانید از همین مقدار ماست استفاده کنید.

۳. مینی پیتزای میوه‌ای

مینی پیتزای میوه‌ای با میوه‌های رنگارنگ تابستانی همچون رنگین کمانی است که اشتهای هر کس با دیدن آن باز می‌شود. این مینی پیتزا از یک لایه نان پیتزا تشکیل شده که روی آن با کرم پاتیسیر و انواع میوه تزیین شده است.

 

مواد لازم

آرد چند منظوره

1 فنجان

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری

نمک

1/8 قاشق چایخوری

شکر

1/2 فنجان

کره

1/3 فنجان

تخم مرغ

1 عدد

عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری

شیر

1 قاشق غذاخوری


دستور تهیه:

  1. آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.

  2. کره و شکر را در ظرف دیگری ریخته و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

  3. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا ترکیب شوند.

  4. نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شیر و باقی مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شده و به شکل خمیر صافی درآیند.

  5. خمیر حاصل را در نایلون قرار داده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

  6. فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  7. روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید تا به ضخامت حدود ۲ میلی متر برسد.

  8. خمیر را با یک قالب گرد به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید. خمیر قالب زده را در سینی فر بچینید و حدود ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

 

منبع:

https://setare.com


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها